Kläder, Skor, Klänningar & Underkläder | Matsuddin.se

Kläder, Skor, Klänningar & Underkläder
 

Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Alla beställda föremål här ligger nära ordet här "vad du ser på vår hemsida är vad du får i 7days". Innan du får en enkel utbytes- och returpolicy, bör du kontakta oss för returleveransadress för att returnera produkterna. Kontakta oss! Alla objekt som skickas tillbaka till oss får inte verka i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.

Alla beställda föremål för att välja rätt artiklar du här. Vi lovar rätt orderpaket. Så om du returnerar rätt artiklar för återbetalning:. Fraktkostnader återbetalas inte

Vi täcker inte kostnaderna för retur eller utbyte av rätt orderpaket, ansvarar för frakten. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, för vi är inte ansvariga för borttagna leveranser.

Alla returvaror måste vara leveransadressen vi mailade efter att du skickat oss!

Utbyten

Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningsdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt Order ID och ett av våra team hjälper dig. Kontakta oss! Om du vill byta till olika stilar, måste du returnera dina artiklar för återbetalning och placera en ny order för den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss får inte verka i sitt ursprungliga skick, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, kommer att ansvara för returfrakt och kostnaderna för frakt och hantering av frakt över de utbytta föremålen tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för din egen säkerhet, för vi är inte ansvariga för förlorade leveranser. Frakt och avgifter återbetalas inte.

Order Avbeställning

Avbeställning av order måste beställas innan beställningen skickas. Eftersom vi hanterar alla beställningar så snabbt som möjligt inom 6-8 timmar efter beställning, så kan vi inte alltid avbryta en order efter det att den har placerats. Jag hoppas att du kan förstå i denna viktiga punkt. Avbeställningsansökningar efter beställning har skickats, vi behandlas i enlighet med vår returpolicy. Och du måste betala några provisioner till banken.

Vänlig Obs! Om du använder det 10-siffriga spårningsnummer som mottogs inom 3 dagar efter att du har beställt, kan din mailserver ses som skräppost. I det här fallet, kontakta oss för hjälp med att spåra beställningar.

Back
Kläder, Skor, Klänningar & Underkläder