Kläder, Skor, Klänningar & Underkläder | Matsuddin.se

Kläder, Skor, Klänningar & Underkläder
 

Hem >  Köpinformation

Köpinformation

1. Godkännande av villkoren. Välkommen till www.matsuddin.se ("Webbplatsen"), en webbplats som drivs på klädaffärs online LLC ("CSO", "oss", "vi" och "vår"). Din integritet är viktigt för oss. Det är vår policy att skydda din personliga information (enligt definitionen nedan) och att använda den i enlighet med denna sekretesspolicy. Användning av vår webbplats är frivillig, och genom att använda sajten godkänner du vår samling och användning av din identifierande och oidentifierande information enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy. Denna sekretesspolicy reglerar endast vår användning och utlämnande av information som samlats in via denna webbplats.

2. Information vi samlar in från dig.

Icke-personlig information. Vi samlar automatiskt information om din Internetanslutning, inklusive men inte begränsat till: namnet på den internetdomän som du använde för att komma åt Internet IP-adressen till den webbplats som du kopplade direkt till från vår webbplats till anslutningshastighet / skärmupplösning / webbläsare som används det datum och den tid du åtkomst till vår webbplats och sidorna du besökte. Denna information ("Personlig information") identifierar dig inte personligen. Vi använder denna icke-personliga information för att övervaka webbplatsens effektivitet och att överväga eventuella förbättringar på webbplatsen.

Personligt identifierbar information. Du kan se och ladda ner visst innehåll som visas på webbplatsen utan att avslöja någon information som antingen ensam eller i kombination med annan information kan användas för att identifiera, kontakta eller hitta dig (gemensamt "Personligt identifierbar information" eller " PII”). Vissa funktioner som är tillgängliga via webbplatsen kan emellertid kräva upplysningar om vissa PII, beroende på vilka funktioner du använder.

Registrerade användare. Tillgång till vissa delar av sajten kan kräva inloggnings- och lösenordsinformation endast för användare som har registrerat (var och en en "registrerad användare"). Som en del av registreringsprocessen kan matsuddin.se samla in vissa PII inklusive ditt namn, adress, e-postadress och annan PII du avslöjar för oss. Genom att tillhandahålla sådan information samtycker du till vår samling och användning av den, som beskrivs i denna sekretesspolicy.

Order Ingång och Betalning. I samband med dina förfrågningar om varor, tjänster och / eller information kan matsuddin.se samla in vissa PII inklusive: kontaktuppgifter, till exempel ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, finansiell information, till exempel ditt kreditkortsnummer, utgångsdatum datum och faktureringsadress, och annan PII du avslöjar för oss. Din kreditkortsinformation är krypterad och tillhandahålls till kreditkortsutgivaren för verifiering och godkännande. Vi behåller inte någon kreditkortsinformation. Genom att tillhandahålla sådan information samtycker du till vår samling och användning av den, som beskrivs i denna sekretesspolicy.

3. Användning av din personliga information. Vi använder din personliga information för att administrera ditt deltagande på webbplatsen och att kommunicera information som vi tror kan vara av intresse för dig, vilket kan inkludera nyhetsbrev, varningar, specialerbjudanden, konsumentundersökningar och andra reklam- eller informationsmeddelanden. Om du inte längre vill ha sådana meddelanden klickar du bara på länken "unsubscribe" som vi ingår längst ner i varje mail som vi skickar dig. Om en annan opt-out-mekanism finns i ett enskilt meddelande, följ instruktionerna i det specifika e-postmeddelandet.

4. Dela din information. Vi kan använda tredjepartsleverantörer och leverantörer för att hjälpa oss att administrera Webbplatsen och tillhandahålla de tjänster vi erbjuder, och i detta syfte kan de ha tillgång till din personliga information. Dessutom kan vi köpa eller sälja affärstillgångar eller förvärvas av eller förvärva andra företag. I sådana transaktioner är personuppgifter i allmänhet en av de överförda affärstillgångarna. Dessutom, om vi sammanfogar eller konsoliderar med en annan institution, kan din personliga information överföras till den efterföljande enheten. Vi kan också avslöja din personliga information till andra anslutna institutioner och / eller om vi är skyldiga att göra det enligt lag.

Back
Kläder, Skor, Klänningar & Underkläder